Isuzu kiest voor de General Tire Grabber AT3 4x4-band als eerste uitrusting voor zijn D-MAX

GRABBER AT3 @ D-MAX 3.0 Ddi Double Cab V-Cross 4x4 A_T - 13
  • De Grabber AT3 is de exclusieve 18-inch band voor de eerste uitrusting van de Isuzu D-MAX
  • Op de topmodellen D-MAX LSE en V-Cross wordt de Grabber AT3 off-roadband in de fabriek gemonteerd op 265/60R18
  • Isuzu keurt Grabber AT-modellen goed als originele uitrusting sinds 2015

Hannover, Duitsland, 04 augustus 2022. De General Grabber AT3 is goedgekeurd als originele uitrusting voor de topmodellen van de zevende generatie van de Isuzu D-MAX. De 4x4-band is dan ook de exclusieve originele uitrusting voor de zeer gespecialiseerde Isuzu D-Max LSE Extended Cab en Double Cab modellen op 18-inch banden, alsook voor de D-MAX V Cross Double Cab afgeleiden in de luxe-uitrusting van het vlaggenschip.

De Grabber AT3, verkrijgbaar in de maat 265/60R18 110H, is een SUV-band die 50% onroad en 50% offroad kan worden gebruikt. Dit weerspiegelt de veelzijdigheid en het brede scala aan gebruiksmogelijkheden die de voertuigen van Isuzu D-MAX mogelijk maken.


GRABBER AT3 @ D-MAX 3.0 Ddi Double Cab HR LSE AT - 21-m
GRABBER AT3 @ D-MAX 3.0 Ddi Double Cab HR LSE AT - 25


"General Tire's Grabber AT behoort nu al zeven jaar tot de standaarduitrusting van Isuzu Double Cab-versies en we zijn er trots op dat onze huidige Grabber AT3 opnieuw is gekozen voor de 18-inch wielen van de nieuwe Isuzu D-MAX", zegt Martin Buday, managing director van Continental Tyre South Africa. "De banden die wij hier produceren, hebben een groot marktaandeel in het belangrijke segment van de originele uitrusting, aangezien wij de meeste lokale OEM's voorzien van onze toonaangevende producten van Continental en General Tire. Dit is een teken van het vertrouwen dat OEM's hebben in de prestaties, veiligheid en kwaliteit van onze banden".

GRABBER AT3

De General Tire Grabber AT3-band heeft topprestaties geleverd in tests uitgevoerd door onafhankelijke magazines. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal maten van 15 tot 22 inch, in standaard- of lichte vrachtwagen- (LT) specificaties. Deze zijn ontworpen voor zwaardere toepassingen en extra belastingseisen. Voertuigeigenaars kunnen ook kiezen uit een aantal maten met witte belettering om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van 4x4- en SUV-eigenaars die de voorkeur geven aan dit type flank dat typisch is voor voertuigen met vierwielaandrijving.

Contact
Patricia Esparza Alonso

PR & Product Manager

Hermeslaan 1B

1831 Diegem

+32 (0)2 710 23 12

Since 1915.
General Tire. Een merk van Continental.